Keilmuan Yang Ditawarkan

KURSUS ASAS RAWATAN SPIRITUAL PERUBATAN ISLAM

Kursus inovatif rawatan spiritual perubatan Islam ini amatlah diperlukan bagi mereka yang ingin sembuh daripada pelbagai penyakit Zahir dan Spiritual dengan hikmah bacaan ayat - ayat suci Al - Quran yang menjadi penawar segala penyakit dan dalam masa yang sama ingin menjadi perawat untuk membantu masyarakat menyelesaikan  pelbagai penyakit Zahir dan Spiritual dengan izin Allah SWT.

·   Tingkat  Asas mahar RM 597.50
· 
    
ISMU KHAFI


Ismu Khafi jika diamalkan secara istiqamah anda akan memperolehi pelbagai manfaat kegunaan seperti aman dari kejahatan Jin /Saka/ Makhluk halus terhindar daripada sihir/ santau dan kejahatan manusia walau anda berada dimana sekalipun.Pukulan lawan tidak akan sampai kebadan anda bahkan lawan akan kaku dan lemah longlai.Memancarkan karisma,menjerat sukma,awet muda,anda akan disayangi ,disegani dan dihormati oleh kawan mahupun lawan.Rezeki akan menjadi lancar dan berkat.Anda sering memperolehi rezeki yang tidak terduga.Perniagaan akan menjadi lancar dan maju serta laris.Pengubatan zahir dan spiritual,pemagaran ghaib dan pelbagai kelebihan yang akan  diperolehi mengikut segala niat dan hajat kesemuanya dengan Izin Allah SWT


·         Mahar RM 451.5O  Sahaja
·         ( Boleh dipelajari secara jarak jauh ataupun hadir )

RAHSIA ILMU MAHABBAH ( PENGASIHAN )


Kaedah amalan yang mudah,latihan secara ilmiah dan nyata dapat menimbulkan wibawa dan karisma yang tinggi.Dihormati oleh semua orang terutama yang disayangi,rumah tangga yang nyaris musnah dapat dipulihkan,menimbulkan reaksi cinta dan sayang yang amat mendalam kepada orang yang dituju tanpa perlu memakai azimat ,susuk,buluh perindu dan sebagainya yang dilarang oleh syarak. Amalan secara istiqamah insya Allah segala hajat akan tercapai dengan kesungguhan dan keyakinan.kesemuanya dengan izin Allah SWT

·         Mahar RM 351.50 Sahaja

·         ( Boleh dipelajari secara jarak jauh ataupun hadir )

KOTA TAUHID
Dengan mengamalkan amalan ilmu ini secara istiqamah dengan yakin anda akan mendapat manfaat dilindungi secara zahiriah dan bathiniah.Terhindar dari serangan sehingga kekuatan lawan tidak dapat menembusi kota yang dibina oleh pengamalnya.Kekuatan sihir/santau,jin dapat diatasi.Jika berlaku serangan ghaibiah keatas pengamalnya,serangan itu akan terpantul balik kepada penghantarnya 10 kali ganda .Semuanya dengan izin Allah SWT

·         Mahar RM 281.50 Sahaja
·         ( Boleh dipelajari secara jarak jauh ataupun hadir )

ASMARA TANTRA (Ilmu Kamasutra)
Pria sejati itu diukur dari daya tempurnya di atas ranjang. Anda akan didedahkan dengan ilmu kamasutra yang ampuh yang akan menampilkan kejantanan anda di hadapan siteri anda. Anda boleh beradu selama 3 jam tanpa henti bahkan sampai semalaman. Keperkasaan anda akan membahagia isteri anda. Anda akan dinobatkan sebagai JAGUH di dalam pertempuran ranjang. Ilmu ini juga akan mendedahkan rahsia seks spektakular dan multi orgasme 8-11kali. Kaedah pembesaran dan memanjangkan zakar. Dalam tempoh 2 minggu. Boleh dikuasai secara jarak jauh/online atau hadir.InsyaAllah.

Mahar  RM591.50


GERAK ASRAR

Kekuatan energi dalaman yang dapat dimanfaatkan untuk membenteng diri dari segala bentuk kejahatan yang halus mahupun yang kasar, terhindar dari senjata lawan secara spontan, daya pengasih, wibawa dan berkarisma. Dapat mengesan sifat-sifat negatif pada benda, tempat, orang dan sebagainya. Ilmu ini boleh dikuasai secara jarak jauh/online atau hadir.InsyaAllah.

Tingkat 1 RM 191.50 - Tingkat 2 RM351.50

PENGISIAN ENERGI METAFIZIK

Kaedah pengisian energi pada orang, benda dan tempat untuk pelbagai guna seperti daya pengasih, bela diri, karisma, kerohanian dan penyembuhan samada zahir mahupun bathin. Pukulan jarak dan membuat air penawar. Ilmu ini boleh dikuasai secara jarak jauh/online atau hadir.InsyaAllah.

Mahar  RM281.50


ILMU GURAH

Anda akan didedahkan dengan metode pembikinan gurah yang boleh menyelesaikan masalah lelah, brokitis, resdung, TB, berhenti merokok, rawatan dadah, memerdukan suara dll. Melalui kaedah  ini anda boleh mempraktikkannya di rumah atau memberi peluang kepada anda untuk membuka tempat rawatan sendiri. InsyaAllah anda akan dapat melihat hasilnya. Ilmu ini boleh dikuasai secara jarak jauh/online atau hadir.

Mahar RM351.50

MIFTAHUL ARZAQ (REZEKI)
Bagi mereka yang menghadapi masalah kewangan, kesempitan hidup, hutang keliling pinggang. Kuncinya  menembus dimensi ghaib alam kerezekian. Dengan arahan dan petunjuk dari kami, anda akan mampu menarik rezeki 4 penjuru alam. Keberhasilannya telah kami buktikan. Ilmu ini boleh dikuasai secara jarak jauh/online atau hadir.InsyaAllah.

Mahar RM 551.50


IBU KALIMAH
Rahsia inti kekuatan ghaib hulubalang Melayu zaman silam didedahkan kepada anda yang berfungsi bagi segala niat. Anti pukulan, tikaman dan tembakan. Gertakan membuat lawan takut, lari dan lumpuh. Anda tidak perlu gentar setelah mewiridkannya kerana ilmu ini mampu dengan izin Allah swt menghindarkan anda dari dirompak, rogol atau culik. Boleh diisikan kepada benda dan orang atau apa sahaja yang diingini. Boleh merawat penyakit samada diri sendiri atau oraang lain, pemagaran ghaib,pasak bumi dan langit.InsyaAllah.

Tingkat 1 RM351.50

Tingkat 2 RM351.50
Tingkat 3 RM351.50 termasuk Nazariah Kalimah

SARUNG JAGAD
Lam Alif yang dinazarkan di badan akan mengeluarkan getaran yang hebat melindungi diri pengamal dari serangan setiap penjuru dan se alam jagad. 10 Kunci bumi menyebabkan musuh tidak dapat bergerak dan tewas. Kebal dari semua jenis senjata tajam atau tumpul. Ilmu ini boleh dikuasai secara jarak jauh/online atau hadir.InsyaAllah.


Mahar  RM451.50


HIKMATUL KAROMAH 
Gabungan keilmuan yang begitu ampuh bagi menjaga dari serangan musuh berupa zahir atau ghaib. Terdiri dari ilmu Penggerun Saidina Ali, Besi Kursani, Pendinding Santau dan Daya Pengasihan Nabi Yusof dan Wibawa Nabi Allah Musa. Ilmu ini boleh dikuasai secara jarak jauh/online atau hadir.InsyaAllah.


Mahar  RM351.50


ENAM TAPAN TOK JANGGUT (Amalan Tok Janggut)
Kependekaran Tok Janggut tidak dapat ditandingi kerana dirinya dilindungi oleh 6 kekuatan yang berada di segenap penjuru tubuhnya. Ianya tidak mampan oleh apa jua senjata baik yang zahir mahu pun yang bathin. Enam kekuatan yang wujud adalah hasil dari olahan wirid dan zikir yang dilakukan oleh pengamalnya. Ilmu ini bukan sahaja mengawal tubuh secara zahir dan bathin bahkan ianya menguatkan lagi hubungan dengan Allah SWT. Ilmu ini boleh dikuasai secara jarak jauh/online atau hadir. InsyaAllah.


Mahar  RM291.50


ILMU HALILINTAR
Pengamalnya akan mempunyai kekuatan yang seumpama halilintar sehinggakan dapat mengalahkan dan menangkis serangan musuh samada zahir mahupun bathin. Anti serangan sihir, santau, teluh, tenung dan berbagai ilmu hitam. Memecah belahkan kumpulan musuh. Keselamatan dari semua jenis senjata tajam. Musuh akan lumpuh bila disergah. Namun ilmu ini bersifat defensif dan tidak boleh diperagakan. Ilmu ini boleh dikuasai secara jarak jauh/online atau hadir.InsyaAllah.


Mahar RM281.50


FATIHAH & QULHU TOK KENALI (Amalan Tok Kenali Kelantan)
Amalan ini adalah warisan dari Tok Kenali. Tok Kenali adalah seorang wali yang mulutnya sentiasa basah dengan zikrullah terutama Fatihah dan Qulhuallah. Jika anda ingin membersihkan diri anda maka adalah disarankan amalan ini, insyaAllah jiwa anda akan menjadi tenang dan akan terbuka hijab. Ilmu ini boleh dikuasai secara jarak jauh/online atau hadir.


Mahar  RM251.50NAZARIAH MAT KILAU (Ilmu Mat Kilau)

Pemilik nazariah ini akan memiliki kekuatan jasmani dan rohani. Musuh menjadi gerun dan sahabat menjadi akrab. Pengamalannya mudah, cuma syuhud, pandang dan nazar pada wajah kalimah Ilahi akan menyerlah getaran pada seluruh tubuh sehingga terkeluar radiasi aura melindungi diri dari serangan senjata  tajam atau tumpul. Selamat di darat dan laut. Ilmu ini boleh dikuasai secara jarak jauh/online atau hadir. InsyaAllah.


Mahar RM291.50


ILMU PELBAGAI FUNGSI


HIZBU JAILANI

Memecahbelahkan musuh, kebal api dan sebarang senjata tajam atau tumpul, musuh akan kaku dll.

Mahar  RM191.50


BISA BAQAHA

Bisa tangan. Sekali hentakan musuh @ lawan akan pengsan @ muntah. Tidak bahaya kerana ianya boleh di simpan di bahu.

Mahar RM171.50


ILMU NABI YUSUF

Anda akan dilihat tampan, cantik, berwibawa dan dikasihi oleh semua makhluk Allah. Kekuatannya tidak akan hilang selagi anda berada di dalam gelombang energinya.

Mahar RM171.50


ILMU KHATAM SULAIMAN

Untuk menunaikan segala hajat, kekuatan ghaibiah, rawatan kerasukan jin, santau serta ilmu hitam/sihir dan juga baik untuk pemagaran rumah, diri, kebun, kenderaan.

Mahar  RM191.50


PENAWAR SANTAU

Untuk rawatan santau samada ringan mahu pun berat. InsyaAllah jika tawajjuh anda tinggi, kekuatan santau akan lumpuh dan terkeluar dari badan mangsa samada dari mulut atau najis.

Mahar RM181.50


PENGISIAN KEKUATAN BADAN

Dengan pengisian yang anda lakukan selama 14 hari akan membuat badan anda menjadi kuat, tahan pukulan, tidak mampan oleh apa bentuk senjata tumpul atau tajam.

Mahar RM 181.50


PENGISIAN KEKUATAN TANGAN

Dengan pengisian yang dilakukan sebanyak 2 kali sehari setiap hari membuat tangan menjadi kuat. Sekiranya digunakan untuk memukul musuh, musuh akan pengsan, muntah darah. Jika dipukulkan kepada benda keras, ianya akan pecah.

Mahar RM171.50


IBU MINYAK PENGASIH

Boleh digunakan untuk semua jenis tujuan pengasihan, memudahkan untuk mendapat pekerjaan, jodoh, wibawa dll. Awas! Tidak dibenarkan untuk mengkhianati seseorang.

Mahar RM191.50


IBU MINYAK URUT

Boleh digunakan untuk sebarang jenis urutan seperti terseliuh, patah, sakit urat, sakit saraf dan lain lain

Mahar  RM 191.50


RIADHAH PANDANG TEMBUS

Amalan Asma ul Husna yang boleh membuka mata bathin anda bagi menyelesaikan masalah sendiri atau membantu orang lain, tembus pandangan, cepat dan tepat mendapat isyarat dari Allah, mengesan barang/orang yang hilang atau mengetahui kedudukannya.

Mahar RM191.50


ILMU PENGASIH SEKAMPUNG

Anda akan dikasihi oleh setiap orang yang anda tujukan walaupun di mana anda berada walaupun satu kampung, serumah, sepejabat, sekumpulan atau seseorang.

Mahar  RM171.50


ISMU LATIF

Akan memancarkan gelombang Asma Latif sekeliling tubuh. Baik untuk ketahanan tubuh, pemagaran dari serangan senjata tajam dan tumpul, musuh akan terpental.

Mahar RM171.50


WAJA HIRIS

InsyaAllah dalam tempoh 40 hari pengamalannya, anda akan menjadi kebal dari semua bentuk senjata tajam samada tikaman, tetakan ataupun hirisan. Ilmu ini tidak dibenarkan untuk diperagakan/pertunjukkan kerana ianya bertindak secara defensif.

Mahar RM191.50 


PENYEMBUHAN MELALUI 7 BIJI TELUR

Melalui media telur 7 biji, insyaAllah akan diangkat segala penyakit zahir mahupun ghaib, kejahatan jin, santau, ilmu hitam, termakan racun atau bisa akan sembuh.

Mahar RM171.50


WAJA KURSANI 1
Memberikan kekebalan baik peluru mahupun senjata tajam. Namun kekebalan ini bersifat defensif jadi sangat tidak dianjurkan untuk dipertontonkan atau bermegah-megah.

Mahar RM191.50


WAJA KURSANI 2
Kekebalan samada zahir mahupun ghaibiah. Tidak akan luka melainkan diizinkan Allah. Juga tidak boleh dipertontonkan atau untuk bermegah-megah kerana ianya bersifat defensif.

Mahar  RM 191.50


PENGASIHAN MELALUI MIMPI
Membangkitkan gelora asmara terhadap orang yang dituju melalui mimpi terutama bagi isteri yang sering berjauhan dengan suami atau sebaliknya.

Mahar RM171.50


RAWATAN BAGI SEGALA PENYAKIT
Merawat segala penyakit samada zahiriah @ ghaibiah dengan menggunakan telur.

Mahar RM171.50


AIR PEMBANGKIT AURA PENGASIHAN
Meningkatkan potensi aura ionik yang akan

memaksimakan getaran aura pengasihan dan pemikat, sehingga
berkhasiat melebihi dari susuk.
Mahar RM191.50


CARA MEMBUAT PESANAN DAN BAYARAN
Anda boleh membuat pesanan sebanyak mana ilmu yang anda mahu secara jarak jauh/online internet atau datang ke tempat di mana USTAZ AZARUDIN OTHMAN  berada. Untuk pengajian jarak jauh, anda harus membuat pembayaran melalui wang pos atau masukkan ke akaun  Maybank 152116273412 atas nama AZARUDIN BIN OTHMAN.Pengiriman risalah amalan akan dibuat sebaik sahaja wang pos diterima atau wang telah dibankinkan. 


InsyaAllah. Setelah anda bankinkan wang maharnya, anda boleh terus emailkan kepada  perubatan_islam2u@yahoo.com. sebagai makluman dan insyaAllah pesanan anda akan kami emailkan atau pun poskan segera .kirimkan pesanan anda melalui pos laju kepada


PUSAT RAWATAN QALBUN SAKINAH
395 LORONG LOJI AIR,

KAMPUNG BATU 18,
09800 SERDANG ,
BANDAR BAHARU
KEDAH
Email: perubatan_islam2u@yahoo.com


Tel: 019 4552380  USTAZ AZARUDIN OTHMAN

 Jika anda melihat dari segi WANG yang akan anda keluarkan maka ianya akan menjadi MAHAL tetapi cuba lihat dari sudut ILMU yang akan anda pelajari, ianya tidak ternilai dengan wang ringgit.SEMUA GERAK KERJA ILMU DI ATAS ADALAH BERBENTUK DEFENSIF. TIDAK BOLEH DIPERGUNAKAN UNTUK TONTONAN ATAU BERMEGAH-MEGAH.

Kunci keberhasilan ialah YAKIN KEPADA DIRI SENDIRI DAN YAKIN ALLAH PASTI MENGABULKAN DAN SAMA-SAMA IKHLAS antara Murid dan Guru.


Catatan Khusus:

• Mahar yang diberikan merupakan pengganti dan sebahagian khususnya disedekahkan kepada pondok pengajian agama & mereka yang memerlukan bantuan.

Hadis Qudsi “..barang siapa yang beramal dengan apa yang diketahuinya, akan diberikan apa yang dia tidak ketahui..”.